Groeitest gefeminiseerde zaden

9 09 2008

White Label Northern Lights heeft de eerste prijs gewonnen in een test van het Spaanse cannabistijdschrift Cáñamo.

Cáñamo voerde een groeitest uit van 23 gefeminiseerde rassen en maakte de resultaten bekend in haar augustusnummer. De ranglijst kwam tot stand op basis van de opbrengst per plant.

Canamo Feminised Grow Test

De eerste plaats van Northern Lights was des te opvallender omdat haar opbrengst twee keer zo hoog was als het gemiddelde van de geteste soorten en circa 30% hoger dan van de nummer twee.

X-Haze van White Label behaalde bij deze wedstrijd de achttiende plaats, een zeer respectabel resultaat voor een Haze-soort.

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

11 09 2008
bob

hallo ,ik lees net over de resultaten van de NORTHERN LIGHTS MAAR MIJN VRAAG IS OF DEZE OOK VOOR BUITEN IS OF ALLEEN VOOR BINNEN
DANK VOOR HET ANTWOORD, BOB

11 09 2008
marijuanacannabis

@bob.

Dat is een vraag die meerdere mensen waarschijnlijk hebben. Goed dat je hem even stelt dus. Misschien dat meerdere mensen er wat aan hebben op deze manier. 🙂

Northern Lights een binnensoort die onder bepaalde voorwaarden ook gewoon buiten gegroeid kan worden. Jij zit waarschijnlijk gewoon in Nederland, Bob? Dan wordt het alweer wat moeilijker, maar als je bijvoorbeeld in Spanje zou wonen kan het ook gewoon buiten.

Op de whitelabel site kan ik het zo snel niet vinden maar Sensiseeds heeft een pagina waar het verschil tussen binnen en buitensoorten uitgelegd wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: