10 Jarig bestaan Cannabis College Amsterdam

20 10 2008

Tien jaar Cannabis College, dat is reden voor een feestje. Met medewerking van het Hennep Marihuana Hasj Museum zal vanaf zondag 23 tot en met dinsdag 25 november een hennep evenement worden georganiseerd op de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam. Naast openluchtdemonstraties van de vele milieuvriendelijke toepassingen van de hennepplant staan op zondag 23 november onder meer openhuis, straatmuzikanten en een optreden van de ‘wietpiet’ op het programma. En wie zoet is krijgt ???: voor alle bezoekers ligt een zakje hennep klaar. Zolang de voorraad strekt…

Het Hennep Marihuana Hasj Museum reikt op deze zondag om 17.00 uur de ‘Cannabis Cultuurprijs 2008’ uit. Deze is dit jaar toegekend aan oud Dichter des Vaderlands Simon Vinkenoog voor zijn lofzang op cannabis en ex-premier Dries van Agt, grondlegger van ons tolerante cannabisbeleid.

Direct na de prijsuitreiking is er de officiële opening van de ‘Hemp Gallery’ op de Oudezijds Achterburgwal 130 (direct naast het Cannabis College). Hier kun je een expositie bewonderen van hennepgerelateerd antiek en kunst. Originele werken van onder andere Van Ostade, David Teniers, Adriaan Brouwer en Piet Mondriaan.

Kijk voor meer informatie op de website van het Cannabis College

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: