Het Cannabis Tribunaal

21 10 2008

Op maandag 1 en dinsdag 2 december, organiseert het Cannabis College samen met de Stichting Drugsbeleid en ENCOD het Cannabis Tribunaal in Internationaal Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Op dit tribunaal staat de vraag centraal waar het heen moet met het Nederlandse cannabisbeleid na ruim dertig jaar gedogen.

stellingen

Het Cannabis Tribunaal bestaat uit zes hoorzittingen en een afsluitend debat. De hoorzittingen worden ingeleid door twee sprekers die elk een ander standpunt vertegenwoordigen. Onderwerpen van de verschillende sessies zijn onder andere de toekomst van de coffeeshops, medicinaal cannabisgebruik en de rol van de media. Aan het eind van elke zitting formuleert de voorzitter met het publiek een of meer stellingen.

ministers

Deze stellingen zijn onderwerp van gesprek in het afsluitende debat dat op dinsdagmiddag 2 december plaatsvindt. Voor dat debat worden de woordvoerders drugsbeleid van de regeringspartijen en de verantwoordelijke ministers uitgenodigd om onder leiding van voormalig Tweede Kamervoorzitter Frans Weisglas (VVD) het huidige beleid te verdedigen. Dit zijn naast minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken, ook Hirsch Ballin van Justitie en Klink van Volksgezondheid. Ten slotte zullen de organisatoren op een persconferentie op donderdag 4 december om 15.00 uur -ook in Nieuwspoort- de conclusies van het tribunaal presenteren.

Wint er een politieke partij 200.000 euro!????

Ter gelegenheid van het Cannabis Tribunaal looft het Hash Marihuana Hennep museum in Amsterdam een beloning uit van 200.000 euro aan alle fracties van de tweedekamer die onderstaande stelling weet te weerleggen:

‘Het verbod op cannabis heeft meer negatieve dan positieve effecten.’

Meer informatie: www.cannabistribunaal.nl

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: