Hypocrisie op hoog niveau

9 06 2010

Onze premier heeft zich weer eens van zijn beste kant laten zien. Tijdens een bezoek aan coke hoofdstad van Nederland (Volendam red.) dacht Jan Peter dat het wel grappig zou zijn als hij een t-shirt aan zou trekken met “Fuck Drugs” daarop gedrukt. (zie orginele foto)

Twee vliegen in een klap dacht Jan Peter waarschijnlijk. Eeen beetje jeugdig taal gebruik om de jongeren aan te spreken en tegelijkertijd laat het zien dat hij een keiharde crime-fighter is die voor niets en niemand aan de kant gaat.

Dat je dan vervolgens een biertje drinkt terwijl je datzelfde t-shirt draagt juigen wij helemaal toe! Dat laat Nederland zo net voor de verkiezingen zien wat voor man je nou echt bent en waar het CDA voor staat. Immers, de laatste jaren is dit ook precies waar het CDA voor stond. Drugs als cannabis zijn “niet normaal” maar alcohol is geen probleem.

Jan peter.. Wij hopen echt dat dit het laatste keer is dat je de hypocriete boodschap van het CDA kan verspreiden als premier van ons land. Ook hopen wij dat de volgende premier inziet dat alleen een t-shirtje dragen tijdens verkiezingstijd niet genoeg is.

Lees hier het bericht in de Volkskrant..

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: